“Gjobë” 1 milion euro
21/07/2011 21:15

“Familja e Ledit dhe Vlashit. Nesër në orën 24, nuk i prune 1 milion euro, kokën e Xhuljos do ta bi aty ku të kam pru letrën dhe lëvizja më e vogël, do të largohem nga vendngjarja dhe dije se familjen e ke të vrarë. Në rast se nuk e don familjen ... mos i bje”.