Ftesë në 5, Për rrugë në 2 të natës & raporti i Efit me Mikelën në 24h, 24 Maj 2022, Pjesa 3
24/05/2022 18:51

Tema: Pas eksperiencës në Përputhen, Mikela Pupa dhe Efi Dhedhes ndajnë të pathënat e miqësisë së tyre dhe gjithë “tekat” apo “ngacmimet” që ia lejojnë njër-tjetrës edhe jashtë kamerave të Përputhen. Të ftuar: Mikela Pupa, Efi Dhedhes #BietaSulo, autore & moderatore e #FtesëNë5, emisioni më i ndjekur i pasditeve shqiptare Gazetare: Xhuljana Lakuta

Ftesë në 5,Flirtet ndezin debatet në studio mes Atdheut, Antonetës&Fatjonit,29 Qershor 2022, Pjesa 2
29/06 19:23
Fationi e quan “manjak seksual”, reagimi epik i Atdheut/ Ftesë në 5
29/06 18:48
Atdheu përshëndet dashurinë e jetës, Fationi i zbulon qëllimisht emrin! Ftesë në 5
29/06 18:47
Uf! Atdheu dhe Fatjoni gjuajnë live, shtrihen nga të qeshurat/ Ftesë në 5
29/06 18:46
Atdheu humb 26 kile nga dashuria, Fatjoni i zbulon të qarat për…Ftesë në 5
29/06 18:46
“U shkëput për 30 minuta seks”, Atdheu hakmerret ndaj Fationit/ Ftesë në 5
29/06 18:45
20 mijë lekë bakshish për të kapur goca, stili i gjuajtjes së Fationit/ Ftesë në 5
29/06 18:45
Antoneta e quan “pjeshkë”, Fation Kuqari ndizet nga inati/ Ftesë në 5
29/06 18:45
Ftesë në 5, Zënkat,miqësia&të dashurat, Atdheu & Fatjoni rrëfejnë gjithçka, 29 Qershor 2022, Pjesa 1
29/06 18:43
“Lufta” për të kapur një foto të zogut: U përmbyt varka! Ftesë në 5
28/06 19:17
Zviceranin e kap “magjia” në Shqipëri: Jam dashuruar me…/ Ftesë në 5
28/06 19:16
Si nuse indiane në dasmë në Roskovec, si u vesh moderatorja/ Ftesë në 5
28/06 19:16
“Mos më dil para me atë veshje”, kushti i të ftuarës për burrin e jetës/ Ftesë në 5
28/06 19:15
“Vishi mor burrë çorapet”, Bieta në ndihmë të burrave: I plasët! Ftesë në 5
28/06 19:15
Ftesë në 5, Si të vishesh në dasmë? Meraku, goja e madhe e fisit, 28 Qershor 2022, Pjesa 1
28/06 18:30
Ftesë në 5, Liqeni i Shkodrës, magjia e ”jetës së egër” shqiptare, 28 Qershor 2022, Pjesa 2
28/06 18:29
Ftesë në 5, Gjirokastër, rikthehet Festivali Folklorik i Riteve! 28 Qershor 2022, Pjesa 3
28/06 18:28
Erjona Rusi për burrat: Sterilizohuni dhe bëni seks për qejf! Ftesë në 5
27/06 18:55
I flasin për Zotin, pastori: Biblën këtu e di vetëm unë! Ftesë në 5!
27/06 18:54
“Bëj seks se dua të bëj qejf”, farmacistja me zë të lartë: Kush më kupton këtu! Ftesë në 5
27/06 18:54