Fotografitë e fëmijërisë së konkurrentëve – Ep.96 Përputhen 25/01/2023
25/01/2023 19:30

Laura dhe Arbi janë çifti i vetëm deri më tani i deklaruar në Për'puthen. Ata kanë treguar pjekuri që në fillimet e njohjes së tyre dhe këtë na e tregojnë edhe në takimin e sotëm. Marrëdhënia e tyre është konsoliduar me kalimin e kohës dhe është kthyer në mjaft të veçantë e mature. Gjithashtu, në këtë episod të Për'puthen do të ketë edhe hyrje të reja, që do të trazojnë studion.

Livia kap djalin e ri veç dhe çfarë i thotë? – Për’puthen prapaskena
30/03 10:17
Briki ndërrohet, Artjoni i rri aty e i meret goja – Për’puthen prapaskena
30/03 10:17
Remili pajton Irisin me Saliun – Për’puthen prapaskena
30/03 10:16
Livia e uritur, çfarë po ha nga qesja? – Për’puthen prapaskena
30/03 10:16
Ilda rikthehet dhe po ngacmon Artjonin? – Për’puthen prapaskena
30/03 10:15
Pas përplasjes fizike me Brikin, Gisela humbet sërish kontrollin! – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:31
Qepe, qepe…! Gisela ka një shpërthim emocional! – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Ky djalë nuk di të “gjuajë” vajza! Për kë bëhet fjalë? – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Gisela i bërtet shumë keq Nedës, po për çfarë? – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Pasi kaluan në konfront fizik, përballen Gisela me Brikin – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Irisit i derdhet kafja, Remili ka një koment – Për’puthen prapaskena
29/03 10:34
Artjoni provokon Giselën në dhomën e zhveshjes – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Pas sherreve, Arbri takohet me Giselën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Ilda shfaqet në prapaskenë, ja sa ka ndryshuar – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Sali del i acaruar pas zënkës me Nedën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Livia tregon djegien në këmbë, çfarë ka ndodhur?- Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Irisi i shkon Saliut në shtëpi! Përkëdhelje,flirtime e puthje mes dyshes-Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:31
“Irisi do një burrë me lekë”, Livia do të marrë hak tek Saliu – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Irisi bën prapësira në banjon e shtëpisë së Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Saliu akuzoi Livian, Irisi i jep të drejtë Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30