Fiks Fare, 23 Shtator 2018, Pjesa 2
23/11/2018 21:25
Fiks Fare, Të pathënat e Monika Kryemadhit: Çfarë pëlqej më shumë tek Rama! 15 Prill 2021, Pjesa 1
15/04 21:02
Fiks Fare, Spitale të reja? Si u katandis Senatoriumi Shkodrës në gërmadhë! 15 Prill 2021, Pjesa 2
15/04 21:01
Fiks Fare, Sipas Dashamir Shehit, Basha është yll, 15 Prill 2021, Pjesa 3
15/04 21:00
Fiks Fare/ Mbetje spitalore dhe njerëzore në Senatoriumin e Shkodrës
15/04 20:30
Fiks Fare/ Qytetarët: Senatoriumi ka qenë model, tani i shkatërruar
15/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sipas Dashamir Shehit, Basha është yll
15/04 20:30
Fiks Fare, Rikthim në PD?! Astrit Patosi flet hapur në Fiks Fare, 14 Prill 2021, Pjesa 1
14/04 21:02
Fiks Fare,Gërryente lumin pa leje,firma: Pa dijeni për pezullimin e licencave,14 Prill 2021, Pjesa 2
14/04 21:01
Fiks Fare, Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv, 14 Prill 2021, Pjesa 3
14/04 21:00
Fiks Fare/ Gërryente lumin pa leje, IKMT dhe policia veprojnë pas sinjalizimit të Fiksit
14/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv
14/04 20:30
Fiks Fare/ Pronari: Faji IKMT-së nuk më ka njoftuar për pezullimin e lejeve
14/04 20:30
Fiks Fare, Spiropali: Unë hudhra në fletën e votimit, 13 Prill 2021, Pjesa 1
13/04 21:02
Fiks Fare, Shefi Kardiologjisë QKUK ushtron profesionin pa diplomë pa licencë, 13 Prill 2021,Pjesa 2
13/04 21:01
Fiks Fare, 13 Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante, Prill 2021, Pjesa 3
13/04 21:00
Fiks Fare/ OMK: Mjeku pa licencë sub/kardiologu, nuk ka diplomë!
13/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante
13/04 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jam i licencuar në ish Jugosllavi, s’më hyn në punë e Kosovës
13/04 20:30
Fiks Fare, Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta? 12 Prill 2021, Pjesa 1
12/04 21:02
Fiks Fare, Shëndetësia falas, 250 mijë lekë për pastrimin e plagës në SUT, 12 Prill 2021, Pjesa 2
12/04 21:01