Fiks Fare, 02 Korrik 2018, Pjesa 2
02/07/2018 20:53
Fiks Fare, Spiropali: Unë hudhra në fletën e votimit, 13 Prill 2021, Pjesa 1
13/04 21:02
Fiks Fare, 13 Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante, Prill 2021, Pjesa 3
13/04 21:00
Fiks Fare/ OMK: Mjeku pa licencë sub/kardiologu, nuk ka diplomë!
13/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante
13/04 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jam i licencuar në ish Jugosllavi, s’më hyn në punë e Kosovës
13/04 20:30
Fiks Fare, Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta? 12 Prill 2021, Pjesa 1
12/04 21:02
Fiks Fare, Shëndetësia falas, 250 mijë lekë për pastrimin e plagës në SUT, 12 Prill 2021, Pjesa 2
12/04 21:01
Fiks Fare, Guri: Një qen në lagje të nxjerrë stresin, 12 Prill 2021, Pjesa 3
12/04 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Guri: Një qen në lagje të nxjerrë stresin
12/04 20:30
Fiks Fare/ 250 mijë lekë aparati mjekimit, infermierja: Gjetëm më të lirin!
12/04 20:30
Fiks Fare/ 250 mijë lekë për pastrimin e plagës një herë në javë në Spitalin Ushtarak
12/04 20:30
Fiks Fare/ Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta?
12/04 20:30
Fiks Fare, Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon, 9 Prill 2021, Pjesa 1
09/04 21:02
Fiks Fare, Tenderi 150 mijë €, firma nuk izolon banesën e familjes në nevojë! 9 Prill 2021, Pjesa 2
09/04 21:01
Fiks Fare, Të ftuarit në studio i kap budalliku, 9 Prill 2021, Pjesa 3
09/04 21:00
Fiks Fare/ Zgjidhet problemi, firma i shtron banjon dhe sallonin me pllaka
09/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Të ftuarit në studio i kap budalliku
09/04 20:30
Fiks Fare/ Firma do izolonte soletën me beton, i vuri vetëm katërma
09/04 20:30
Fiks Fare/ Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon
09/04 20:30
Fiks Fare/ Kushtet e tenderit 150 mijë euro, shtresë betoni dhe bitum…
09/04 20:30