Fifi dhe Arbana bëjnë të lumtur Kristinën – Nostalgji
11/11/2021 14:04

Emisioni “Dua të të bëj të lumutur” në drejtimin e Arbana Osmani, në këtë puntatë së bashku me Fifin, këngaren e njohur, bëjnë të lumtur Kristinën, një vajzë 14 vjeçare nga qyteti I Belshit. Emisioni është transmetuar më date 13 Prill 2019.