Fatjoni rikthehet dhe çudit: “Dua të bëhem baba” – Përputhen 11 Nëntor 2020
11/11/2020 19:31

Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Sherri që ndodhi në takimin mes Anës dhe Fationit – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Fationi deklaratë të fortë; “Ana mund të hyjë në zemrën time” – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Dënime dhe kafshime në takimin Fation-Ana – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Ne vajzat nuk jemi rezervë – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Sindi hedh dyshime; “Fationi nuk e pëlqen Anën, thjesht po luan” – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
“Ma merr pak gotën”, arsyeja e debatit të Fationit dhe Anës – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Fationi zhvishet, Ana e masazhon, çfarë nuk ndodhi në këtë takim – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Fationi kapet me keq me studion – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
“Nuk jam lepurush”, Fationi acarohet keq në takim – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Dy kryeneçë bashkë; Fationi-Ana në takim – Përputhen, 14 Janar 2021
14/01 19:30
Mevlani në kërcim me Ledjanën – Përputhen, 13 janar 2021
13/01 20:24
Ti përqafoheshe me Atdheun tani i kërkon llogari Mevlanit – Përputhen, 13 janar 2021
13/01 20:24
“Mua më plase për mullari”, Melisa deklarata kundra Mevlanit – Përputhen, 13 janar 2021
13/01 20:23
Melisa bëhet bishë; Mevlani një këngë për vajzën e re – Përputhen, 13 Janar 2021
13/01 19:51
“Është e ndyrë Ledjana kjo që po bën”; Melisa nuk përmbahet – Përputhen, 13 Janar 2021
13/01 19:47
Mevlani i kushton një këngë Ledjanës – Përputhen, 13 Janar 2021
13/01 19:40
Debat i ashpër sërish mes Melisës dhe Anës – Përputhen, 13 Janar 2021
13/01 19:30
“Mos ma bëj me gisht”, Mevlani përplaset me Melisën – Përputhen, 13 Janar 2021
13/01 19:30
Pse më akuzoni që përqafohem me të gjithë – Përputhen, 13 Janar 2021
13/01 19:30
E papritur: Melisa, skena xhelozie dhe inati kundra Mevlanit – Përpthuen, 13 Janar 2021
13/01 19:30