Exclusive – “Top secret”/ Shërbimit Sekret Shqiptar – 27 Qershor 2021
27/06/2021 21:00

Për herë të parë një kamera hyn brenda mureve të Shërbimit Inteligjent Vendas. Agjentët e fshehtë të SHISH tregojnë për EXLUSIVE sekrete të deklasifikuara, si rekrutohen dhe si përzgjidhen. “Shihet sa i përshtatshëm është kandidati, a është një individ që është social, që është i pranueshëm që ka besim në vetvete”, tha agjenti i fshehtë. “Jo ne nuk jemi kutia e zeze, jemi kutia e bardhë që përpunon informacion”, tha një agjente e fshehtë. Cili është misioni dhe historia e Shërbimit Informativ të Shtetit? Agjentë të shërbimit të fshehtë vendas kanë humbur jetën ndër vite në emër të sigurisë kombëtare, por të dhënat e tyre nuk bëhen asnjëherë publike.

Exclusive – Big Brother Vip, 19 Shtator 2021
19/09 21:30
Exclusive – Edison Gjergon/ “Një yll që u shua shpejt”, 12 Shtator 2021
12/09 21:00
Exclusive – Për’Puthen, show i rekordeve, 5 Shtator 2021
05/09 21:01
Exclusive – “Top secret”/ Shërbimit Sekret Shqiptar – 27 Qershor 2021
27/06 21:00
Exclusive – Dritëhijet e Mid’hat Frashërit – 20 Qershor 2021
20/06 21:00
Exclusive – Justina Aliaj, një simfoni e pambaruar – 13 Qeshor 2021
15/06 19:00
Justina Aliaj vesh kostumin e Bernarda Albës /Exclusive
13/06 20:50
Në shtëpinë e Preng Jakovës dhe pianon e kompozitorit të shquar /Exclusive
13/06 20:50
“Mall për vendlindjen”, rikthimi në Shkodër /Exclusive
13/06 20:50
Diplomimi në Akademinë e Arteve pas përfundimit të dënimit /Exclusive
13/06 20:49
Kapo naziste te “Rrethi i Kujtesës” dhe Mara tek “Vdekja e burrit” / Exclusive
13/06 20:48
A ju kujtohet halla te filmi “Çifti i Lumtur” teksa i rikthehej rinisë? /Exclusive
13/06 20:48
Trokitja në Tetarin “Migjeni”, atje ku rilindi për herë të dytë /Exclusive
13/06 20:47
Ndëshkimi që erdhi nga festivali i 11/ Exclusive
13/06 20:46
Aktore dhe Këngëtare, si e shkundi Tiranën para viteve ’90 / Exclusive
13/06 20:46
Justina Aliaj, vajza e vogël shkodrane që ngjiti shpejt shkallët /Exclusive
13/06 20:45
Zef Çoba: Unë isha diku në një qoshe të orkestrës… /Exclusive
13/06 20:45
Me Biçikletë në Shkodër dhe me not në Shirokë… /Exclusive
13/06 20:45
Ringritja pasi fitoi betejën me Covid-19 /Exclusive
13/06 20:45
Justina Aliaj, rikthimi pranë Rozafës dhe Bunës /Exclusive
13/06 20:44