Exclusive – Simon Rrota, piktori i fundit i rilindjes
12/01/2020 21:30

Simon Rrota është personalitet i rëndësishëm i artit shqiptar, gjatë gjysmës së parë të shekullit XX. U formua dhe u shfaq si piktor në Shkodër dhe i gjithë arti i tij i përket kryeqendrës së veriut. Sonte në 20.15, Exclusive sjell një dokumentar për jetën dhe veprën e tij.