Exclusive – “Shndërrimi i universiteteve” – 05 Shkurt 2023
05/02/2023 21:00

"Exclusive", prej gati 17 vitesh, si thellim i aktualitetit, historisë, kulturës dhe sportit. Personazhe dhe histori të patreguara më parë. Investigime dhe raporte nga kronika, sporti, politika. Trajtimi i temave të lëna jashtë fokusit, me imazhet e faktet më interesante, dhe mbi te gjitha exclusive...