Exclusive – Robert Radoja, një jetë në piano
01/07/2020 14:03

Aktiviteti i tij artistik ka ndikuar ne zbulimin dhe formimin e shumë artistëve tanë te afirmuar. Si një artist klasik ai i rezistoi gjate skenës si dhe u be pjesë e produksioneve te rëndësishme muzikore.