Exclusive – Rikard Ljarja, Artisti i heronjve – 21 Qershor
21/06/2020 21:30

Rikard Ljarja, aktori i madh shkodran ishte sipërania, maja më e lartë në historinë e kinemasë. Loja e tij aktoriale mbetet një nga paradigmat më të lakmuar të aktrimit shqiptar për të dhënë njeriun e thjeshtë, të pazhurmë, dhe interpretimin e urtë që nuk bërtet.. Ai mbetet një legjendë dhe një njeri që nuk e keqpërdori famën e tij. Exclusive sjell sonte në mbrëmje jetën artistike të këtij mjeshtri të madh dhe kujtimet e miqve dhe kolegëve të tij…