Exclusive – Maks Velo, antikonformisti i fundit – 17 Maj 2020
18/05/2020 17:20

Maks Velo u nda disa ditë më parë nga jeta. Motra e tij dhe disa prej miqve të tij sjellin jetën, por edhe figurën e arkitektit dhe piktorit që kontribuoi në shumë debate dhe çështje të mprehta.