Exclusive – Homazh për Nexhmije Pagarushën
09/02/2020 21:30

In Memorial për Artisten e Madhe Nexhmije Pagarusha, e cila u nda nga jeta dy ditë më parë në moshën 86 vjeçare. Exclusive sjell sonte intervistën e fundit që Bilibili i Kosovës dha për Top Channel, 4 vite më parë, një rrëfim për karrierën e gjatë artistike dhe disa prej këngëve më të njohura që do ta mbajnë atë gjallë gjatë.