Exclusive – Helidon Xhixha, artisti që kërkon dritën – 06 Qershor 2021
06/06/2021 21:00

“Një nga skulptorët më interesantë në skenën bashkëkohore”. Kështu e ka përcaktuar skulpturën ikonike të Helidon Xhixhas kritiku i shquar italian i artit Luca Beatrice. I frymëzuar nga deti dhe nga reflektimi i dritës në të, Xhixha krijon veprat e tij monumentale. Arti për te eshte shprehja më e lartë e lirisë. Nëpërmjet materies ai na transmeton dritën, duke e bërë veprën e tij të mos duket asnjëherë njëlloj. Artisti që po dominon skenën e artit bashkëkohor që nga Venecia, Londra e deri në Dubai sapo i ka sjellë Tiranës “Big Bang-un” Helidon Xhixha, artisti që kërkon dritën

Exclusive – “Top secret”/ Shërbimit Sekret Shqiptar – 27 Qershor 2021
27/06 21:00
Exclusive – Dritëhijet e Mid’hat Frashërit – 20 Qershor 2021
20/06 21:00
Exclusive – Justina Aliaj, një simfoni e pambaruar – 13 Qeshor 2021
15/06 19:00
Justina Aliaj vesh kostumin e Bernarda Albës /Exclusive
13/06 20:50
Në shtëpinë e Preng Jakovës dhe pianon e kompozitorit të shquar /Exclusive
13/06 20:50
“Mall për vendlindjen”, rikthimi në Shkodër /Exclusive
13/06 20:50
Diplomimi në Akademinë e Arteve pas përfundimit të dënimit /Exclusive
13/06 20:49
Kapo naziste te “Rrethi i Kujtesës” dhe Mara tek “Vdekja e burrit” / Exclusive
13/06 20:48
A ju kujtohet halla te filmi “Çifti i Lumtur” teksa i rikthehej rinisë? /Exclusive
13/06 20:48
Trokitja në Tetarin “Migjeni”, atje ku rilindi për herë të dytë /Exclusive
13/06 20:47
Ndëshkimi që erdhi nga festivali i 11/ Exclusive
13/06 20:46
Aktore dhe Këngëtare, si e shkundi Tiranën para viteve ’90 / Exclusive
13/06 20:46
Justina Aliaj, vajza e vogël shkodrane që ngjiti shpejt shkallët /Exclusive
13/06 20:45
Zef Çoba: Unë isha diku në një qoshe të orkestrës… /Exclusive
13/06 20:45
Me Biçikletë në Shkodër dhe me not në Shirokë… /Exclusive
13/06 20:45
Ringritja pasi fitoi betejën me Covid-19 /Exclusive
13/06 20:45
Justina Aliaj, rikthimi pranë Rozafës dhe Bunës /Exclusive
13/06 20:44
Një ditë pune në studio me aromën e inoksit/ Exclusive
06/06 21:00
Exclusive – Helidon Xhixha, artisti që kërkon dritën – 06 Qershor 2021
06/06 21:00
“Icberg”, çeliku që del nga uji. Vepra kushtuar ndryshimit të klimës /Exclusive
06/06 21:00