Exclusive – Gëzim Kruja, mjeshtri i humorit shkodran
29/12/2019 21:30

60 vjet në skenën e Teatrit “Migjeni” në Shkodër dhe në skenat e të gjithë Shqipërisë. Gëzim Kruja, një nga aktorët më të dashur të humorit, festoi pak ditë më parë 80 vjetorin. Në exclusive, ai vjen përmes rrëfimit te kolegëve dhe familjarëve të tij, tashmë që aktori nuk ka më zë