Exclusive/ “Enveri u prish me Rusinë, Kinën pësoi infarkt në zemër dhe e humbi fare……”
18/04/2021 20:45
Exclusive – Luan Zhegu, këngët që mbeten – 09 Maj 2020
09/05 21:00
Luan Zhegu, hera e fundit kur u ngjita në skenën e festivalit / Exclusive
09/05 20:45
Si dallohej që këngën e kishte kompozuar Luan Zhegu? /Exclusive
09/05 20:45
Ndryshoi sistemi, jo përmbajtja e krijimtarisë, por forma / Exclusive
09/05 20:45
Bashkëpunimi me Ema Qazimin, Liljana Kondakçiun, Kozma Dushin /Exclusive
09/05 20:45
Vajzë, lule moj…” kënga që mori çmim të parë / Exclusive
09/05 20:45
Osman Mula: Pse bashkëpunuam me Luan Zhegun pa u ndarë / Exclusive
09/05 20:45
Artisti që nuk bënte kompromis me këngën /Exclusive
09/05 20:45
Nuk e njeh stonimin as live dhe as playback /Exclusive
09/05 20:45
Luan Zhegu, një djalë që nuk lëvizi në skenë /Exclusive
09/05 20:30
Luan Zhegu: Këndonte Vaçe Zela dhe aty mu prenë këmbët / Exclusive
09/05 20:30
Kënga që nuk mori çmimin e parë /Exclusive
09/05 20:30
Kur Luan Zhegu këndonte “Urimi i nënës”/ Exclusive
09/05 20:30
Luan Zhegu: Kush u bë sebep në estradë që unë të këndoja /Exclusive
09/05 20:15
Kur muzika na mblidhte para ekranit të vogël / Exclusive
09/05 20:15
Luan Zhegu: Jam rritur me këngët e Tiranë, i këndonte babai në shtëpi / Exclusive
09/05 20:15
Luan Zhegu: Me tepsi, pjata dhe dy shkopinj, si u bëra baterist /Exclusive
09/05 20:15
Osman Mula: Kur këndonte Komisari Memo… /Exclusive
09/05 20:15
Exclusive – Zef Kolombi, Piktori i dritës dhe natyrës, 02 Maj 2021
02/05 21:00
Exclusive – Plenumi kundër artit – 18 Prill 2021
18/04 21:00