Exclusive – Emrat e Shqiptarëve – 22 Dhjetor 2019
22/12/2019 21:30

Që kur foshnja është në barkun e nënës, prindërit mendojnë për emrin që do ti vendosin. Por si ka ndryshuar historia e emrave në Shqipëri, nga 1 shekull më parë deri më sot, cilët janë emrat më të pëlqyer për djem dhe vajza dhe pse shqiptarët ndryshojnë emrin?