Exclusive – Big Brother Vip, 19 Shtator 2021
19/09/2021 21:30
Monika për Semin: “ Refuzova përqafimin e saj” – Big Brother Albania Vip
27/10 23:18
Semi dhe Donaldi ia dalin me sukses – Big Brother Albania Vip
27/10 23:17
Monika për Donaldin: “Më ka ofenduar shumë” – Big Brother Albania Vip
27/10 23:17
Sheila dhe Ariola në varkë – Big Brother Albania Vip
27/10 23:16
Iliri dhe Sabiani përfundojnë në ujë – Big Brother Albania Vip
27/10 23:16
Bie gongu, nis prova javore – Big Brother Albania Vip
27/10 22:50
Arditi tregon: “Monika as hëngri, as piu” – Big Brother Albania Vip
27/10 22:50
“Monika u bë shumë keq” Semi i tregon Donaldit – Big Brother Albania Vip
27/10 22:49
Një përqafim i ngrohtë mes Fifit dhe Semit ​- Big Brother Albania Vi
27/10 22:48
Dënimi për banorët mbaroi – Big Brother Albania Vip
27/10 22:46
“A do jenë ata më të fortë?” pyet Semi – Big Brother Albania Vip
27/10 22:45
Banorët ndahen për provën e javës – Big Brother Albania Vip
27/10 20:59
Vajzat flasin për dhunën – Big Brother Albania Vip
27/10 20:57
Cila do të jetë prova javore? – Big Brother Albania Vip
27/10 20:57
Semi për banoret e reja: “Tani luhet lojë” – Big Brother Albania Vip
27/10 20:57
Banorët flasin për dënimin – Big Brother Albania Vip
27/10 20:56
Sabiani: “Kam fobi nga martesa” – Big Brother Albania Vip
27/10 20:04
Graniti i jep xhupim e tij Semit – Big Brother Albania Vip
27/10 20:04
Banorët sajojnë një lojë në dhomën e dënimeve – Big Brother Albania Vip
27/10 20:04
Semi për Palomën: “Ku bie në qetësi ajo! ​- Big Brother Albania Vi
27/10 20:03