Exclusive – Big Brother Vip, 19 Shtator 2021
20/09/2021 09:38
Sabiani: “Kam fobi nga martesa” – Big Brother Albania Vip
27/10 20:04
Graniti i jep xhupim e tij Semit – Big Brother Albania Vip
27/10 20:04
Banorët sajojnë një lojë në dhomën e dënimeve – Big Brother Albania Vip
27/10 20:04
Semi për Palomën: “Ku bie në qetësi ajo! ​- Big Brother Albania Vi
27/10 20:03
Si do e shfrytëzojnë banorët buxhetin? – Big Brother Albania Vip
27/10 20:02
“Ai është dembel” për kë e ka Monika? – Big Brother Albania Vip
27/10 20:02
Sabiani tregon se e ka marr malli për djalin – Big Brother Albania Vip
27/10 20:01
“Kisha humbur realitetin” Arjola tregon çfarë i ndodhi – Big Brother Albania Vip
27/10 20:00
“Të dënuarit” këndojnë në oborr – Big Brother Albania Vip
27/10 18:07
Donaldi për Arditin: Si filloi prap ai? – Big Brother Albania Vip
27/10 18:06
Monika kujton komunizmin: Kam qarë kur vdiq Enveri – Big Brother Albania Vip
27/10 17:10
Arditi tenton të lexojë filxhanin – Big Brother Albania Vip
27/10 17:10
Sabiani dhe Semi ecin vërdallë nëpër shtëpi – Big Brother Albania Vip
27/10 17:10
Semi: U martova me Bojken që të iknim nga Shqiperia – Big Brother Albania Vip
27/10 17:10
Big Brother Albania Vip | Përmbledhja ditore | 27 Tetor 2021
27/10 17:00
A egzistojnë UFO-t? Banorët japin mendimet e tyre – Big Brother Albania Vip
27/10 15:47
Beniada hedh Kledin në pishinë, nis “lufta” mes tyre – Big Brother Albania Vip
27/10 15:46
Një insekt pickon Beniadën në dorë – Big Brother Albania Vip
27/10 15:46
“Nuk ke marrë pozicion”, Beniada komenton nominimin nga Sabiani – Big Brother Albania Vip
27/10 15:46
Donaldi gatuan petulla – Big Brother Albania Vip
27/10 15:45