Exclusive – “Albanian Dream”/ Ëndrra shqiptare e italianëve – 04 Qeshor 2023
04/06/2023 21:00

"Exclusive", prej gati 17 vitesh, si thellim i aktualitetit, historisë, kulturës dhe sportit. Personazhe dhe histori të patreguara më parë. Investigime dhe raporte nga kronika, sporti, politika. Trajtimi i temave të lëna jashtë fokusit, me imazhet e faktet më interesante, dhe mbi te gjitha exclusive...