Episodi I plotë: Portokalli-Episodi 13 Sezoni 41, 9 Qershor 2024
09/06/2024 23:15

Spektakli më i madh i humorit në historinë e skenave dhe televizioneve shqiptare, vjen në sezonin e 41-të, me përvojën, energjinë dhe freskinë e tij, duke garantuar sukses të padiskutueshëm. Mbi 1000 shfaqeve ndër 20 vite dhe mijëra e mijëra orëve, mbushur me të qeshura dhe duartrokitje, sezoni i 41-të do të risjellë simbolikën e madhe të semaforit ngjyrë portokalli, i cili prej vitesh na mban në dilemën e ndalimit apo të ecjes përpara. Aktorëve më të shquar të humorit shqiptar do t'ju bashkohen emra dhe personazhe të rinj, që me batutat dhe historitë e tyre, do të bëhen pjesë gazmore e gjithë familja shqiptare këtu dhe kudo ndodhen nëpër botë. Në skenën dhe ekranin e Top Channel ndodh e qeshura! Portokalli po fillon! Çdo të diel, ora 21:00 Regjisor: Ilir Muhametaj Moderatorë: Salsano Rrapi, Xhemi Shehu dhe Nevina Shtylla

Portokalli, 9 Qershor 2024 – Tajson(Më Sarandë me klasën)
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – North King(Northi dashurohet me menaxheren e restorantit)
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Komshinjtë(Jeta mendon se Teli ka të drejtë!)
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Grupi Viroza(Këngë për kombëtaren)
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Melamini dhe Piloti(Melamini i prezanton shokët djalit)
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Policët(Infiltrimi i Erit)
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Zjarrfiksi(Zjarr në kryeministri)
09/06 23:15
Episodi I plotë: Portokalli-Episodi 13 Sezoni 41, 9 Qershor 2024
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Akili(Si festohet sot,mbrëmja e maturës?)
09/06 23:15
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Orkestrale (Dedikim për kombëtaren e futbollit)
09/06 22:30
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Bota Paralele(Shoqja e Laurës,i ngacmon të shoqin)
09/06 22:30
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Minioni(Zhaklin Lekatari Në “Boulevard”)
09/06 22:30
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Call Center”Bli Shit”(Liku shet përgjigjet e provimit të maturës)
09/06 22:30
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Big Brother Portokalli(Post Big Brother Portokalli)
09/06 22:00
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Familja Astari(Biznesi i misrave)
09/06 22:00
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Editoriali(Ku do i kalojmë pushimet e verës?)
09/06 22:00
Portokalli, 9 Qershor 2024 – Kamarieri(Gaz Ujkashi i ndryshon lookun Zhades)
09/06 22:00
Episodi I plotë: Portokalli-Episodi 12 Sezoni 41,2 Qershor2024
02/06 23:20
Portokalli, 2 Qershor 2024 – Familja Astari(Djali fiton udhëtim çift)
02/06 23:15
Portokalli,2 Qershor 2024 – Kapo(Kapos i ngacmojnë gruan në pub)
02/06 23:15