Embargoja, Shkupi vlerëson Prishtinën
22/07/2011 08:00

Vendimi i Prishtinës për të zbatuar masa reciprociteti ndaj Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës është komentuar në Shkup nga partia opozitare, Rilindja Demokratike Kombëtare.