Efit si del e keqja me Bashkimin: Mu përgjigj e ke puthur Alvisën? – Përputhen Prime, 27 Nëntor 2021
27/11/2021 23:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Ana Lleshi bën të qaj Mikelën, Albi le Alesjan, ajo shpërthen në lot- Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:31
Fjori: Jam shume e prekur si si djemtë më trajtojnë – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Ato që nuk u treguan brenda festës së Bora Zemanit – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Alesja e dëshpëruar mes lotësh i kërkon falje Albit – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mamaja vjen dhe i kërkon të lër programin Fjorit, s’ka ndodhur kurrë- Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Kërcimi i Ana Lleshit me Erionin bën për të qarë Mikelën – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Trondit Alesja: Më kanë pështyrë në rrugë… – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
I nxehur keq Erioni nuk mban veten, i shpërthen Mikelës – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mikela rikthehet dhe kërkon përballje me Erionin – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
A ndjehet Ana fajtore se po përçan Mikelën me Erionin? – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Sytë e tu kanë trishtim, Fjori qan me dënesë – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Familjarët surprizë; Ja si reagon Bora Zemani – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Florjana i hidhet Alesjas: Po bën skena për ti shpëtuar situatave – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
E papritur; Albi dhe Alesja në një kërcim pajtues – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mikela debaton me Anën pas situatave të nxehta me Erionin – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Çfarë tha Erioni që Mikela nuk mban lotët – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mikela mes lotësh, akuzon Erionin: Më ke përdorur – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Nuk flasin prej kohësh, E ëma ka diçka për ti thënë Fjorit – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mikela e revoltuar, kë do zgjedhi ajo këtë javë? – PER’PUTHEN PRAPASKENA
09/01 00:00
Florjana provokon me zgjedhjen e saj të javës – PER’PUTHEN PRAPASKENA
09/01 00:00