Efi kapet keq me Bledin, zbuloni arsyen – Përputhen PRAPASKENA
15/01/2022 12:17

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Studio sot në aksion për rikthimin në një takim të Mikelës dhe Brunos – Përputhen, 21 janar 2022
21/01 19:31
Bruno: Morëm hapësirë, ishte moment i një takimi – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Mikela: E pash Brunon të lirë dhe e zgjodha në takim – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Çokollata e “grushta” në takimin e Mikelës me Brunon – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Mikela kapet me Efin: Mos ma ngri zërin mua – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Efi ironizon përgjigjen, në fakt në dukje absurd – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Bruno merr hopa në takim Mikelën – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Çfarë i ka bërë Erioni-Mikelës në dhomën e zhveshjes – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Erioni acarohet keq me Mikelën dhe takimin e saj me Brunon – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Buzët me buzëkuq në fytyrën e Brunos, bëjnë lëmsh vajzat – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Erotizëm dhe ngacmime në takimin Bruno-Mikela – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01 19:30
Mikela bisedon me djemtë rreth seksit – Përputhen PRAPASKENA
21/01 17:32
Rrushja do të bëj xheloz Mevlanin – Përputhen PRAPASKENA
21/01 17:32
Efi i mban qëndrim Bledit, Ana nxiton për ta përqafuar – Përputhen PRAPASKENA
21/01 17:27
Momente kur Erioni u shoqërua në spital – Përputhen PRAPASKENA
21/01 17:27
Ironia e Arjanit acaron Anën, bën për të qeshur Mikelën – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:35
Mikela dhe Ana diskutime për Erionin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:34
Ana Lleshi provokon në pjesën e tretë të takimit me Erionit – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:32
U bë kaq shumë zhurmë, Ana Lleshi rrëmben në takim Erionin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:31
Rrushja nuk lë rast ti iki pa u përfshirë me Erionin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:31