Edicioni Informativ 23 Qershor 2022, Ora 19:00 | Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
23/06/2022 19:56

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Edicioni Informativ 30 Qershor 2022, Ora 09:00 | Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
30/06 11:04
Edicioni Informativ 28 Qershor 2022, Ora 09:00 | Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
28/06 10:25
Edicioni Informativ 27 Qershor 2022, Ora 09:00 | Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
27/06 11:01
Edicioni Informativ 24 Qershor 2022, Ora 09:00 | Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
24/06 10:35
Edicioni Informativ 23 Qershor 2022, Ora 19:00 | Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
23/06 19:56
Edicioni Informativ 22 Qershor 2022, Ora 09:00 / Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
22/06 10:24
Edicioni Informativ 21 Qershor 2022/ Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
21/06 10:34
Edicioni Informativ 20 Qershor 2022/ Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
20/06 10:26
Edicioni Informativ 16 Qershor 2022/ Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
16/06 10:41
Edicioni Informativ 15 Qershor 2022/ Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
15/06 11:00
Edicioni Informativ 14 Qershor 2022/ Lajmet nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
14/06 10:25
Edicioni Informativ/ Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
13/06 10:54
Edicioni Informativ/ Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
10/06 10:32
Edicioni Informativ / Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
09/06 10:27
Edicioni Informativ/ Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
08/06 10:53
Edicioni Informativ/ Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
07/06 10:35
Edicioni Informativ / Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
06/06 10:27
Edicioni Informativ / Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
02/06 11:01
Edicioni Informativ / Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
01/06 10:49
Edicioni Informativ / Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota | Top News
31/05 10:39