Eda flet në telefon, Mateo e komenton – Për’puthen prapaskena
03/02/2023 13:14

Eda del jashtë studios të flasë në telefon. Familjarët e saj e marin për ta pyetur. Mateos nuk i rrihet pa komentuar në sy të kamerave. Ja se çthotë ai…

Artjoni dhe Briki ujisin lulet bashkë – Për’puthen prapaskena
23/03 12:34
Livia dhe Remil vijojnë sherret dhe ofendimet shumë keq – Për’puthen prapaskena
23/03 12:34
Viktori mbron Livian, Remili vetëm bërtet – Për’puthen prapaskena
23/03 12:18
Remili dhe Elio përplasen , i ndajnë konkurentët – Për’puthen prapaskena
23/03 12:17
Pas sherrit të vajzave, Viktori akuzon Artjonin – Për’puthen prapaskena
23/03 12:17
Gerta Gixhari e shokuar nga sherri i Giselës me Brikin – Për’puthen prapaskena
23/03 12:16
E rëndë: Briki e shtyn, Gisela tenton ta godasë, se doli me Artjonin – Ep.141 Përputhen 22/03/2023
22/03 19:31
Remili ka qarë dy orë për Livian – Ep. 141 Përputhen 22/03/2023*
22/03 19:30
Po del si k*uf, Remili i fut kunja Artjonit – Ep. 141 Përputhen 22/03/2023
22/03 19:30
Gisela kalon çdo cak në të folur… – Ep. 141 Përputhen 22/03/2023
22/03 19:30
Giselës i ikën truri, i shkon në mes Artjonit, në takim me Brikin – Ep. 141 Përputhen 22/03/2023
22/03 19:30
Gisela i vërsulet Brikit: “Pse zgjodhe Artjonin në takim…?” – Ep. 141 Përputhen 22/03/2023
22/03 19:30
Bora shkon afër, ndryshe Gisela dhe Briki mund të zihen sërish – Ep. 141 Përputhen 22/03/2023
22/03 19:30
“Do t’i thyej gishtat”, Gisela kalon në konfront fizik me Brikin – Ep. 141 Përputhen 22/03/2023
22/03 19:30
Sali i futet në dhomë Livias…Ajo e akuzon si tradhëtar – Për’puthen prapaskena
22/03 12:31
Remili i acaruar për atë që ndodhi me Livian, vijon bisedat në prapaskenë – Për’puthen prapaskena
22/03 12:31
Remili nuk e pranon që ka kërcënuar Livian – Për’puthen prapaskena
22/03 12:30
Pas situatave të rënda Livia qan me dënesë, Elio i gjindet pranë – Për’puthen prapaskena
22/03 12:30
Ronaldo gjen Ermionën e Big Brother tek Për’puthen – Për’puthen prapaskena
22/03 12:29
Shumë e rëndë: Remili akuzon Livian se ka shkuar me një djalë tjetër… – Ep. 140 Përputhen 21/03/2023
21/03 19:31