E rëndë: Laura rrëfen se e ka urryer mamanë sepse ajo e braktisi – Ep.14 Përputhen 29/09/2022
29/09/2022 19:30

Përputhen përveçse është një program dashurie është dhe një emision ku përçohen mesazhe të ndryshme, nga problemet në familje, por edhe në shoqëri. Sot u zhvillua takimi i parë jashtë studios mes Laurës dhe Remilit dhe sigurisht që historia e Laurës ishte shumë prekse pasi e ëma e kishte braktisur.

Donato dhe Irisi kërkojnë pauzë nga marrëdhënia e tyre – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Donato dhe Irisi përballen, shkaku Petro – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Irisi flirtoi me Petron, Donato sot i lënduar, i kërkon llogari – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Petro komplimenton Orsiolën, Irist i vjen inat – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:20
Lea i bërtet shumë keq Petros, të dy zënka në prapaskenë – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:20
Orsiola dhe Lea tallen keq me Irisin – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:19
Ilda ‘hot’ në prapaskenë, fustani që i ndezi të gjithë – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:19
Petro i kërkon falje Ildës ,për çfarë? – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:18
Mateo dhe Kamila ‘gërricen’ në prapaskena – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:18
Lea nuk pushon së qari, Irisi komenton mbi familjen e Leas – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:31
Remili dhe Eda tallen me Loridën – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Irisi ka një koment për motrën e Leas, ja çfarë i thotë – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Arjani godet keq sot Remilin… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Mateo i refuzon kërcimin Leas, por çfarë ndodhi? – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Ilda rikthehet provokuese dhe qëllon Petron… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lea s’pushon së qari, nga surpriza që ndodhi në studio – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lorida shpërthen ndaj takimit të Remilit dhe Edës – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Bora Zemani, çfarë nuk keni parë nga prapaskenat – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Bora Zemani , nga grimi në studio – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Ilda duke hyrë me çanta në duar në Top Channel – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:18