E RËNDË/ Erika godet ashpër me shuplakë Buçin – Ep. 136 Përputhen 02/04/2024
02/04/2024 19:31

Një ngjarje e paprecedentë ka ndodhur sot në Përputhen. Pas pjesës së parë të takimit Endi Klaudia, Erika ka reaguar shumë keq duke qëlluar me shpullë Buçin.

Vedati heq mikrofonin…/ ‘Dua të lë sot programin…!’ – Ep. 147 Përputhen 17/04/2024
17/04 19:31
Çeti i bërtet dhe i ikën nga takimi Roelës – Ep. 147 Përputhen 17/04/2024
17/04 19:30
Roela hakmerret ndaj Vedatit, ja çfarë bën – Ep. 147 Përputhen 17/04/2024
17/04 19:30
Çeti dhe Vedati debat të ashpër – Ep. 147 Përputhen 17/04/2024
17/04 19:30
Buçi si shkulet Erikës, e kap e përqafon – Për’puthen Prapaskena
17/04 11:19
Sa gallat, qenushi i veshur i Arias – Për’puthen Prapaskena
17/04 11:15
Roela i bën block Vedatit në telefon – Për’puthen Prapaskena
17/04 11:15
Vedati lan kokën në lavaman dhe shfryn – Për’puthen Prapaskena
17/04 11:15
Buçi kap ta puth Erikën, ja ça bën ajo! – Për’puthen Prapaskena
17/04 11:14
Klaudia, Ultimatum Buçit…!/ Çfarë ndodhi?! – Ep. 146 Përputhen 16/04/2024
16/04 19:31
Kluadia përballje të beftë me Buçin përse? – Ep. 146 Përputhen 16/04/2024
16/04 19:30
Erika i kërkon falje Drilonit, hakmarrja Erikës ka nisur… – Ep. 146 Përputhen 16/04/2024
16/04 19:30
Klaudia i kërkon falje Vedatit, përse? – Ep. 146 Përputhen 16/04/2024
16/04 19:30
Driloni i ridhuron fotografinë që Erika ja theu, ajo e pranon… – Ep. 146 Përputhen 16/04/2024
16/04 19:30
Çeti ngushëllon dhe përqafon Roelën – Për’puthen Prapaskena
16/04 11:16
Roela tregon forat e trupit pasi ka humbur 5 kg – Për’puthen Prapaskena
16/04 11:16
Klaudia dhe Roela zihen, injorante – Për’puthen Prapaskena
16/04 11:16
Vedati dhe Roela ofendojnë njeri-tjetrin – Për’puthen Prapaskena
16/04 11:15
Vedati i pren flokët Erikës – Për’puthen Prapaskena
16/04 11:15
E sikletshme/ Vedati ndalon njohjen, Roela qan me dënes… – Ep. 145 Përputhen 15/04/2024
15/04 19:31