Dinastia Murdcoh në telashe
19/07/2011 12:15

Rupert Murdoch, i biri James dhe ish-shefja ekzekutive e "News of the World", Rebekah Brooks dalin sot perpara ligjvenesve britanike per t'iu pergjigjur pyetjeve te tyre ne lidhje me skandalin e pergjimeve te paligjshem, qe ka tronditur nga themelet perandorine mediatike te manjatit australian.