Çudit Laura, e urreva Kamilën, kur doli me Arbin – Ep.54 Përputhen 24/11/2022
24/11/2022 19:30

Irisi dhe Petro zhvillojnë një kërcim në studio, gjë që ka shkaktuar lot në sytë e Leas. Nuk e kishim parë ndonjëherë këtë të fundit në gjendjen që ishte sot, e papritur ishte edhe për studion. Ndërkohë nga ana tjetër, vazhdojnë tensionet mes Kamilës dhe Laurës, shkak Arbi!

Ori Nebijaj me lot në sy, emocionet e ditës së fundit në Përputhen – Ep.60 Përputhen 02/12/2022
02/12 19:31
Çfarë e bëri Orin sot të përlotet në studio – Ep.60 Përputhen 02/12/2022
02/12 19:30
Donato: “Irisi më bëri për budalla sepse unë e pëlqeja dhe e përdori” – Ep.60 Përputhen 02/12/2022
02/12 19:30
Çfarë ndodhi me foton e famshme, që mbeti korridoreve të Topit – Ep.60 Përputhen 02/12/2022
02/12 19:30
Surpriza për Ori Nebijaj, në ditën e fundit në Top Channel – Ep.60 Përputhen 02/12/2022
02/12 19:30
I gjithë stafi ndahet sot me Ori Nebijaj në ditën e fundit në program – Ep.60 Përputhen 02/12/2022
02/12 19:30
Ja si e nis Ori programin, në ditën e fundit të saj – Ep.60 Përputhen 02/12/2022
02/12 19:30
Petro dhe Lea zihen në prapaskenë, do të të grij – Për’puthen Prapaskena
02/12 10:04
Lea i kërkon llogari Petros për puthjen me Irisin – Për’puthen Prapaskena
02/12 10:04
Mateo ofendime Edës, shih reagimin e saktë – Për’puthen Prapaskena
02/12 10:03
Eda kunja Mateos dhe Leas – Për’puthen Prapaskena
02/12 10:03
Pas ofendimeve të forta, Eda dhe Remili përballen sot – Ep.59 Përputhen 01/12/2022
01/12 19:31
E konsideroi Gay, Eda bëhet pishman, ja çfarë i thotë Remilit – Ep.59 Përputhen 01/12/2022
01/12 19:30
Mateo i pezmatuar nga afrimi i Edës dhe Remilit – Ep.59 Përputhen 01/12/2022
01/12 19:30
Ori puth Arjanin, duke imituar Remilin – Ep.59 Përputhen 01/12/2022
01/12 19:30
Lea provokon Petron në prapaskenë – Për’puthen Prapaskena
01/12 16:34
Petro çmendet pas shalës së Leas, shih çfarë i bën – Për’puthen Prapaskena
01/12 16:30
Mateo i bën foto Leas , Petros nuk i rrihet pa ndërhyrë – Për’puthen Prapaskena
01/12 16:30
Petro dhe Irisi bashkë , bisedojnë e bëjnë thashetheme – Për’puthen Prapaskena
01/12 16:30
Arbri mban kalapiç Irisin, dhe gjen terren të flasin
30/11 19:43