Çfarë po ndodh brenda “Albkontrollit” dhe Aeroportit, sa janë pagat dhe tenderat? Debat në Open
08/04/2021 01:12

"Open", emisioni kryesor politik në Top Channel në sezonin e dytë. Arena e debateve televizive për çështjet më të rëndësishme të politikës dhe aktualitetit, intervistat me përfaqësuesit kryesor të shtetit dhe jo vetëm dhe trajtimin e çdo cështjeje tjetër sensitive për shoqërinë tonë. Çdo ngjarje e madhe politike, por edhe problematikat e aktualitetit apo tematikat e rëndësishme sociale marrin vëmendjen maksimale nga stafi "Open" për tu përcjellë më pas tek publiku në mënyrën më profesionale të mundshme.

Open – ‘Gara e partive me spotet elektorale’, komente nga Nurellari, Mërtiri, Zyla dhe Gjikondi
14/04 02:58
Si vishen Rama dhe Basha? Komentojnë Nurellari, Gjikondi, Mertiri dhe Zyla
13/04 22:45
“Nga sekretare e LSI, më e zellshme se përfaqësuesit e PS”, Nurellari debat me Gjikondin
13/04 22:31
Zyla e ndërpret Liçajn… për ta komplimentuar, megjithëse e konsideron pale me Opozitën
13/04 22:31
Pipero: Fushata e vaksinimit është politizuar, Nurellari: Zgjodhe ta bëjë këtë në një spot partie
13/04 22:27
U bë pjesë spotit të PS, Pipero: Do kisha pranuar ofertën e çdo force tjetër politike
13/04 22:13
Mertiri: Rama është munduar të krijojë një fabul që nuk ngjit, replika me Zylen
13/04 22:05
Gjikondi: Basha duhet t’i mbushë mendjen gruas që ka në shtëpi, Nurellari: As PS nuk e thotë këtë
13/04 21:59
Premtimet e Bashës dhe Ramës në spotet elektorale, debat mes Zyles dhe Nurellarit
13/04 21:59
Gjikondi: “Luftën” e spoteve elektorale e ka fituar Rama, Basha është një aktor i keq
13/04 21:55
“Kam punuar si shkrues spotesh”, Zyla: PD është përmirësuar por mbetet mbrapa PS në komunikim
13/04 21:55
“Gara e spoteve elektorale”, Nurellari: Opozita po nxjerr më shumë spote pozitive se Mazhoranca
13/04 21:55
Spotet elektorale të Qeverisë, Mërtiri: Ofron vetëm pllaka mermeri në qytete të ndryshme
13/04 21:55
Neritan Liçaj tregon arsyet se përse u bë pjesë e spotit të PD: Është detyrë qytetare
13/04 21:54
Open – ‘Rama-Meta, lufta për Vlorën’, debate të forta mes Rakipllarit,Pezës, Çupit,Zekthit e Spahiut
13/04 02:15
Të dhënat personale që dolën në media, Peza: Nuk janë nga sistemi i PS
13/04 00:48
Çfarë është Patronazhisti? Peza: Është personi që…, Rakipllari: Personat që dolën ishin te PS
13/04 00:46
Akuzat dhe shqetësimet e Metës, debat mes Pezës, Rakipllarit, Zekthit dhe Çupit
12/04 22:50
Zekthi sjell shembuj kur presidentet në vende të ndryshme ndërhyjnë edhe kur s’ja parashikon Kushtetuta
12/04 22:17
Cilat janë kompetencat e Presidentit? Peza dhe Çupi mendojnë ndryshe nga Zekthi dhe Rakipllari
12/04 22:14