Buqja performancë LIVE 2, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11/2020 00:30

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ervin Salianji, Valbona Mema, Remzie Osmani, Nexhat Osmani, Young Zerka, Kiara Tito, Liesa Haxhiasllani, Meridian Ramçaj Këngëtare: Fifi

Buqja performancë LIVE 1, Shiko kush LUAN 4, 7 Nëntor 2020, Entertainment Show
23/11 20:49
Valbona Mema kamerë e fshehtë, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Kiara Tito & Liesa Haxhiasllani dyshe mbi dem, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Ndaje ose Haje, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
“Romancë” mes Young Zerka & Kiara Tito në Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Salianji hap byrek duke fol për jetën private, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Nexhat & Remzie Osmani në sfidën motër e vëlla, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Fifi & Remzie Osmani “Lezet” LIVE, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Buqja performancë LIVE 2, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Remzie & Nexhat Osmani kolazh, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Fifi & Young Zerka “PaGajle”, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Young Zerka, “Konflikt” performancë, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:30
Episodi i plotë, Shiko kush LUAN 4, 21 Nëntor 2020, Entertainment Show
22/11 00:00
Shpat Kasapi performancë, Shiko kush LUAN 4, 14 Nëntor 2020, Entertainment Show
15/11 00:30
Rikthim i Kush të ndau prej meje, Shpat Kasapi,Shiko kush LUAN 4, 14 Nëntor 2020, Entertainment Show
15/11 00:30
Bardhi zbulon se ia dedikon këngët ex-it, Shiko kush LUAN 4, 14 Nëntor 2020, Entertainment Show
15/11 00:30
Bardhi “Betohemi” performancë, Shiko kush LUAN 4, 14 Nëntor 2020, Entertainment Show
15/11 00:30
Mentor Haziri performancë, LIVE Shiko kush LUAN 4, 14 Nëntor 2020, Entertainment Show
15/11 00:30
Era Rusi performancë LIVE, Shiko kush LUAN 4, 14 Nëntor 2020, Entertainment Show
15/11 00:30
Aurela flet për herë të parë për jetën private,Shiko kush LUAN 4, 14 Nëntor 2020, Entertainment Show
15/11 00:30