Buçi përballet ashpër me Aurelin dhe Albinën – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
15/06/2024 09:11

Konkurentët rikthehen në skenën e Përputhen dhe analizojnë rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program.