Bora flet pas puthjes romantike, Tola “rreh” djemtë e lagjes – Përputhen 25 Tetor 2021
25/10/2021 19:52

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Bashkimi reciton poezin para Prime – Përputhen PRAPASKENA
29/11 11:00
Endri zhvesh këmishën dhe tregon tatuazhin e tij për Shqipërinë – Përputhen PRAPASKENA
29/11 11:00
Përputhsat kërkojnë sa vite pavarësi ka Shqipëria – Përputhen PRAPASKENA
29/11 11:00
Efi kërcen vallen e tropojës – Përputhen PRAPASKENA
29/11 11:00
Bashkimi bën prova kërcimi tradicional shqiptar – Përputhen PRAPASKENA
29/11 11:00
Samiu ngacmon Alvisën në prapaskenë – Për’Puthen
28/11 11:59
Sporti im i preferuar është seksi. Efi e zhgënjyer – Për’Puthen
28/11 11:58
Bruno kërkon të bëj boks me Efin, shiko çfarë ndodh – Për’Puthen
28/11 11:58
Erioni kapet me Brunon për Mikelën – Për’Puthen
28/11 11:58
Marko dhe Erioni ironizojnë dhuratën e Mikelës- Për’Puthen
28/11 11:57
Puthjen e parë do ja jap Efit. Djemtë parashikojnë puthjet që do ndodhin – Për’Puthen
28/11 11:57
Unë heq dorë, Bruno debaton me Efin – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:13
Efi dhe Bashkimi; vazhdoj përplasja në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:12
Marko kërkon Efin në kërcim. Shikoni si I përgjigjet ajo – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:12
Përputhsat kërcejnë valle popullore në studio – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:12
Bashkimi I vendos kurorën Alvisës, por dëgjoni cfarë I thotë – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:11
Ky vetëm nëpër dhëmb flet. Vazhdojnë kunjat Efi-Bashkim – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:11
Jeni të gjithë mashtrusa. Djemtë duan të dinë me kë e ka Efi – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:11
Djemtë komentojnë trupat e njëri tjetrit – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:10
Bashkimi-Alvisa takim pas rikthimit! Situata tensionohet,Mikela lë studion-Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:31