Bomba e Alfred Cakos: Ja çdo ndodhë në amerikë, do të arrestojnë B… “E Diell”, 17 Janar 2021
17/01/2021 19:29

Rubrika: Edi Manushi, Glenti Nallbani Të ftuar: Alfred Cako, Bledi Mane, Neritan Liçaj, Ina Kollçaku

Konkurentja e re sfiduese! Ja kush nuk meriton të jetë në Just Dance! “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:51
Hyrja e re në Just Dance që u prit me kundërshtime dhe sfidë nga Bela “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:51
Performanca elektrizuese! Kristina në sfidën e javës me Estel “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:51
Konkurentët e rinj ndajnë historinë që përlot në “Just Dance”, E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:51
Ina në sfidë me djemtë! Konkurentët e rinj pëballë njëri-tjetrit E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:50
Konkurenca e fortes mes skuadrave! Emanuela në sfidë me Stinin “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:50
Nga flirti në sfidë! Gloria dhe Serxho përballen në Just Dance “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:50
Sfida midis çifteve! Sara dhe Angelo përballen me River dhe Anisa “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:49
Eleminimi i javës që irritoi konkurentin në Just Dance “E Diell”, 28 shkurt 2021
28/02 18:49
Gloria shpërthen kundër djemve: Bëni lëvizje Tik-Tok-u “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 18:49
Dream Team- Kolazh performancash “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:41
Dream Team- E duam lumturinë “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:40
Gigliola Haveriku- E lirë “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:27
Ana Kabashi- Pse e du “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:26
Gjergj Leka- Si shiu “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:26
Gjergj Leka- Era përcjell fjalën të dua“E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:26
Gjergj Leka- Nër parkun që mbuluan flakët “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:25
Gjergj Leka- Shoqet e fshatit “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:25
Gjergj Leka- Shoqes që u martua “E Diell”, 28 Shkurt 2021
28/02 17:25
Ndërtimi i “15 Katshit” dhe Piramidës, Luljeta Bozo zbulon disa të panjohura“E Diell”,28 Shkurt 2021
28/02 17:19