“Blerta vuante nga depresioni i rëndë”/ Flet mjeku Sadik Lala që e kuroi vajzën deri në vitin 2015
11/07/2020 10:18

Në shtëpinë e të mbijetuarës, në Kombinat, kolegu Andi Bora gjeti një recetë dhe një fletë mjekimi, lëshuar nga mjeku psikiatër Sadik Lala, me të cilin do të flasim në vazhdim, mbi këtë çështje.