Kandidati/ Blerina Reçi (Xhakolli) kandidon në Qarkun e Durrësit për Partinë Demokratike
08/04/2021 00:01

Në këtë episod tek “Kandidati” prezanton profilin e saj profesional dhe ambicjen e saj politike kandidatja e Partisë Demokratike në Qarkun e Durrësit Blerina Reci (Xhakolli). Blerina është Përgjegjëse në Departamentin e Psikologjisë Fakulteti i Edukimit në Universitetin “Aleksandër Moisiu”. Ajo zotëron një diplomë nga Universiteti i Tiranës në Punë Sociale, titull kualifikimi si Ndërmjetëse Kulturore nga Rajoni i Lombardisë, Milano Itali, si dhe graden Doktore Shkencash nga Universiteti i Tiranës.

Ndrec Llusku kandidon në qarkun e Tiranës për Partinë Social Demokrate
14/04 00:00
Karriera dhe kualifikimet gjatë viteve si pilot
14/04 00:00
Ndrec Llusku në njësinë 14 Tiranë në zyrën elektorale të partisë
14/04 00:00
Motoja ime : Mirëqënje dhe zhvillim për komunitetin
14/04 00:00
Kandidati/ Vullnet Sinaj kandidon në Qarkun e Vlorës për Partinë Socialiste
10/04 00:01
Gjatë gjithë mandatit tim si deputet kam qenë prezent në çdo fshat
10/04 00:00
Politikës i duhen njerëz që kanë mentalitet të ekonomisë së tregut
10/04 00:00
E ardhmja e çdo njeriu është në vendin e tij
10/04 00:00
Kandidati/ Agron Shehaj kandidon në Qarkun e Tiranës për Partinë Demokratike
09/04 00:01
Unë jam futur në politikë pasi kam arritur pavarësi ekonomike për të qenë një njeri i lirë
09/04 00:00
Vendimi për t’u kthyer në Shqipëri lidhej jo vetëm për biznesin, por nga dëshira për t’u rikthyer
09/04 00:00
Deputetët iu premtojë njerëzve gjëra që nuk i realizojnë dot, dhe më pas zhduken nga elektorati
09/04 00:00
Kandidati/ Blerina Reçi (Xhakolli) kandidon në Qarkun e Durrësit për Partinë Demokratike
08/04 00:01
Jemi në kontakt të vazhdueshëm me komunitetin për nevojat dhe problematikat e tyre
08/04 00:00
Nga Durrësi kam marrë qetësinë dhe fisnikërinë që karakterizon çdo durrësak
08/04 00:00
Unë besoj tek Durrësi im, i cili realisht kërkon një ndryshim
08/04 00:00
Albana Hana kandidon në Qarkun e Elbasanit për Partinë Socialiste
03/04 00:01
Zhvillimi i vërtetë do nisë nga përfshirja e komunitetit në projekte konkrete në Përrenjas & Rrajcë
03/04 00:00
Disa medalje varen në shpinë, jo çdo medalje varet ne xhaketë. Emri i babait është i shenjtë për mua
03/04 00:00
Fokusi im është tek leximi dhe do të jap kontribut që të stimuloj leximin e librave tek të rinjtë
03/04 00:00