Best Portokalli, Sezoni 33, 05 Korrik 2020
06/07/2020 00:16

Cabaret Show "Portokalli"- Sezoni 32 Programi “Portokalli“ është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri. “Portokalli” nuk ka të bëjë aspak me agrumin e njohur “portokall”, por me ngjyrën portokalli të semaforëve të rrugës. Kjo lidhet me realitetin shqiptar i cili shpesh duket si një makinë e ndaluar në një semafor të mbetur me ngjyrën portokalli, gjë që nuk e lejon as të shkojë përpara e as të kthehet mbrapa. Personazhet e Portokalli janë njerëz të mbetur pikërisht këtu, në këtë pikë kritike, me hallet e tyre të përditshme, të cilët, siç ndodh në një kryqëzim rruge, përballen me fatet e njëri-tjetrit. Çdo të diel, Ora 21:00 në Top Channel.​​​Prezantuar nga Salsano Rrapi, Xhemi Shehu

Best Portokalli, Sezoni 33, 05 Korrik 2020
06/07 00:16
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Aforizmat ( Kopjimi artistik )
06/07 00:15
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Edicioni i lajmeve ( Online nga shtëpia )
06/07 00:15
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Zimbilja ( Vizita e Lul Bashës )
06/07 00:14
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Gerhard Deci ( Sja vlen karantina )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Naqja ( Kospiracioni )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Sharesi ( Lypësit e huaj )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Çifti i lumtur ( Në vaskë )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Pim Ceka( I ftuar Edi Rama )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Zona e Brylit( Ilaçi për Korona virusin )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Vezirja ( Tinder )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 4 Leberit ( Në mbrojtje të Kushtetutës )
05/07 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Luzja ( Takimi me fëmijët )
05/07 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Familja Astari ( Liku kërkon dorën e vajzës Astari )
05/07 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Muli dhe Dhimo ( Together në Përthithen )
05/07 22:54
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Kuli ( Farmaci Kuli i Zogut të Zi )
05/07 22:30
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Bukra Blanche ( Meditimi )
05/07 22:30
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Çifti politik ( Zoti dhe zonja Plasi )
05/07 22:29
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 2 Policat ( Pensioni i Kolës )
05/07 22:29
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 2 Poetet ( 2 Poetet dhe Bujar Asqeriu )
05/07 21:46