Berisha: Anglisht që në klasën e tretë
18/05/2012 00:00

Nga Konferenca "Gjuha angleze dhe sistemi arsimor-nje mundesi e re", kryeministri Sali Berisha deklaroi se cdo nxënës duhet të dalë nga gjimnazi me dy gjuhë të huaja, ku gjuhë e parë e detyrueshme të jetë anglishtja.