Beatrix Ramosaj bën “për ujë të ftohtë” komentuesin – Nostalgji
07/12/2021 20:30

Beatrix Ramosaj e ftuar në emisionin “Wake Up” gjatë intervistës tregon për projektet ndërkombëtare dhe jetën profesionale. Intervista drejtohet nga Eno Popi, Isli Islamaj dhe Ori Nebiaj. Emisioni është transmetuar më 21 Shtator 2017.