“Avokatë të pandehur”- Si janë hapur zyra nga të shkarkuarit e Vettingut dhe të dënuarit- Top Story
26/01/2021 23:02

Me mbi 12 mijë liçensa, Avokatia është kthyer në strehën e të djegurve nga Vettingu.... Mbi 50 gjyqtarë e prokurorë të shkarkuar për lidhje me krimin e pasuri të paligjshme kanë marrë liçencën dhe kanë hapur studio avokatie. Avokatë seksere, të arrestuar apo të përfshirë në skema korrupsioni, ushtrojnë profesionin pa asnjë masë ndëshkuese. Cilët janë ata dhe pse fshihet lista e plotë nga Dhoma Kombëtare e Avokatisë? Si përdoren nga grupet kriminale, avokatët e caktuar nga shteti ? Nga ana tjetër, dhoma e avokatisë u përfshi në një transaksion të errët të pasurive të palujtshme duke shitur për 11 mln euro shkollën, të cilën e ndërtoi në një truall të falur nga qeveria Berisha. Ky dokumentar do të tregojë anën e errët, të një prej profesioneve më të debatueshme në vend.

“Berisha kundër Partizanit” – Zbulohen pallatet miliona euro të Jamarbër Malltezit – Top Story
02/03 23:00
“Gjueti apo vrasje!”-Si po shfarrosen speciet e ralla dhe shiten për ushqim në restorante – Top Story
23/02 23:00
“Sekretet e vaksinës” – Çfarë fshihet pas kontratave të fshehta dhe efektet e vakisnës – Top Story
16/02 23:00
“Rrënimi i hekurudhës”-Miliona euro të shpërdoruara, shina dhe vagonë të shitur për skrap – Top Story
09/02 23:00
“Avokatë të pandehur”- Si janë hapur zyra nga të shkarkuarit e Vettingut dhe të dënuarit- Top Story
26/01 23:02
“Ekzekutimi i Santos”- Publikohen ekskluzivisht pistat e hetimit për vrasjen e bankierit – Top Story
19/01 23:00
“Dosja e Imamëve”-Hetuesit rrëfejnë ekskluzivisht sesi rekrutoheshin shqiptarët për ISIS – Top Story
12/01 23:00
“Sektet fetare” – Kush i financon 611 sekte në Shqipëri dhe misionet e tyre të errëta – Top Story
05/01 23:00
“Viti 2020” – Nga rrëfimi i Haklajve e deri gjiri i Lalzit, emisionet më të ndjekura në Top Story
29/12 23:00
“Vrasje tek Panda” – Si u inskenua ekzekutimi i 6 të rinjve serbë, duke fajësuar UÇK-në – Top Story
22/12 23:00
“Ministrat e Brendshëm” – Nga Ruçi tek Lleshaj, kush prej tyre iku me skandale të mëdha – Top Story
15/12 23:00
“Zhvatje përmes kredisë”, Pj.2 – Kush janë dy çiftet anonimë që qarkulluan miliona euro – Top Story
08/12 23:00
“Zhvatje përmes kredisë”, Pj.1 – Zbulohet abuzimi më i madh financiar në Shqipëri – Top Story
01/12 23:08
“Banesa pa Adresa”- Vendi i vetëm në Europë, ku shteti nuk e di ku jetojnë qytetarët e saj-Top Story
24/11 23:00
“Inceneratorët”, Pj.2 – Ky dokumentar tregon ekskluzivisht mafien e plehrave në Shqipëri – Top Story
17/11 23:00
“Inceneratorët”, Pj.1-Një investigim për biznesin e plehrave, ku fshihen interesa politike-Top Story
10/11 23:00
“Mësimi Virtual” – Miliona euro të shpërdoruara për tabletë dhe internet në arsim – Top Story
27/10 23:32
“Covid pa Protokoll” – Si lindi biznesi i infermierëve privatë dhe trajtimi në Itali – Top Story
20/10 23:31
“Zhdukja e fëmijëve”, Pj.2 – Kush e rrëmbeu Juljan Çelën dhe Marteo Bejajn – Top Story
13/10 23:30
“Zhdukja e fëmijëve”, Pj.1 – Historitë e tmerrshme të rrëmbimit të Julianës, Nuzit, Bleonës – Top Story
06/10 23:30