Aureli puthje e përqafime me Gabrielën në takimin e tyre në det – Ep.36 Përputhen 08/11/2023
08/11/2023 19:31

Sot në Përputhen ndoqët takimin e shumë pritur mes Gabrielës dhe Aurelit, puthje dhe përqafime mes tyre, çfarë ndodhi me surprizën e Aurelit.

Aureli reagon ashpër ndaj deklaratës së Roelës – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Orjani ritkhehet me një super perfomancë – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Po Vedati çfarë ka për të thënë? – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Vedati dhe Alba në takim pas kaq shumë muajve – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:31
Roela shkakton trazira, kundrejt Albës – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Vedati puth studion e Përputhen – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Albina ka bërë gjoksin dhe e tregon sot … – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Alba ka orë 40 mijë euro në dorë?! – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Aureli ironi Buçit, për shuplakën që i dha Erika – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:31
Uaa sa ka ndryshuar, e kujtoni Giselën?! – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30
Buçi, refuzon të flas për Erikën: Nuk e njoh! – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30
Armando akoma paska fiksim Giselën – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30
Aureli, Alba dhe Buçi rikthehen pas përjashtimit! – Përputhen Reunion
10/06 19:30
Buçi rikthehet, ja çfarë ndodh – Përputhen Reunion
10/06 19:30
Aureli tregon si e përjetoi përjashtimin – Përputhen Reunion
10/06 19:30
Alba ka fshirë këngën e saj nga Youtube – Përputhen Reunion
10/06 19:30
Përse Neda zgjedh Megin përpara Borës, si moderatore?! – Ep. 184 Përputhen 07/06/2024
07/06 19:30
A do futej Aulona Musta në Përputhen nëse do ishte beqare – Ep. 184 Përputhen 07/06/2024
07/06 19:30
Kastro i përgjigjet pyetjeve të publikut mbi rrugëtimin e tij – Ep. 184 Përputhen 07/06/2024
07/06 19:30
Surpriza për Nedën në studio, ja kush vjen – Ep. 184 Përputhen 07/06/2024
07/06 19:30