Aureli lë studion, se Gabriela ka kërkuar të mos jenë në një studio – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06/2024 19:30

Konkurentët rikthehen në skenën e Përputhen dhe analizojnë rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program.

Megi Pojani mbyll sezonin e pestë të Për’puthen – Ep. 194 Përputhen 21/06/2024
21/06 19:31
Buçi përfundimisht humbi çdo vajzë në program – Ep. 194 Përputhen 21/06/2024
21/06 19:30
Roela tregon se mes saj dhe Vedatit ka nisur diçka – Ep. 194 Përputhen 21/06/2024
21/06 19:30
Murati bën për ujë të ftohtë Roelën – Ep. 194 Përputhen 21/06/2024
21/06 19:30
Përballja e keqe mes Erikës dhe Buçit, nuk pritej – Ep. 193 Përputhen 20/06/2024
20/06 19:31
Murati dhe Buçi tensione mes njëri-tjetrit – Ep. 193 Përputhen 20/06/2024
20/06 19:30
A ka më Alba ndjenja për Vedatin?! – Ep. 193 Përputhen 20/06/2024
20/06 19:30
Përse kaloi në urrejtje, marrëdhënia Buçi dhe Erika – Ep. 193 Përputhen 20/06/2024
20/06 19:30
Gabriela refuzon të qëndroj në studio me Aurelin, ai ikën – Ep. 192 Përputhen 19/06/2024
19/06 19:31
Opps Gabriela: Këtë verë do jem shtatzanë – Ep. 192 Përputhen 19/06/2024
19/06 19:30
Roela dhe Alba përballen në studio – Ep. 192 Përputhen 19/06/2024
19/06 19:30
Roela dhe Gabriela rrëfejnë sekretet e djemve dhe vajzave – Ep. 192 Përputhen 19/06/2024
19/06 19:30
Orjani çohet të godasë Ronaldo Sharkën, pas ironisë që i bëri – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:31
Orjani kërcim sensual Erikës, Buçi çmendet – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:30
Aureli lë studion, se Gabriela ka kërkuar të mos jenë në një studio – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:30
Ja si reagoi Ronaldo sharka ndaj ofensivës së Orjanit – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:30
Roela rrëfeu se ka bërë s*ks me Vedatin, Murati reagon ashpër – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:31
‘Vedati adoleshent i vonuar’, Orjani ka një koment – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
3 milion shikime puthja e Vedatit me Roelën – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
Vedati shpërthen në britma, çfarë shkaktoi kaq tension – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30