Aureli lë studion, se Gabriela ka kërkuar të mos jenë në një studio – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
19/06/2024 09:18

Konkurentët rikthehen në skenën e Përputhen dhe analizojnë rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program.