Aureli ironi Buçit, për shuplakën që i dha Erika – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
12/06/2024 09:28

Gisela dhe Armando rikthehen në skenën e Përputhen. Si shkoi rrugëtimi i tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program. Për'puthen, reality show më i ndjekur i dashurisë në Shqipëri. Djem dhe vajza të reja, në prezencën e kamerave dhe syrit të publikut përjetojnë flirtet, pëlqimet, xhelozitë, intrigat, lidhjet e dashurisë dhe emocionet më të sinqerta.