Anxhela i ikën dy herë Arbrit nga takimi në studio – Ep. 12 Përputhen 27/09/2022
27/09/2022 19:30

Në Përputhen duket se kanë filluar të shprehen hapur pëlqimet që kanë konkurrentët për njëri-tjetrin. Aj që bie në sy është se vajzat kanë filluar të tregohen protektive ndaj djemve duke qenë se e kanë ata të drejtën për të zgjedhur në takim vajzat.

Bora Zemani, rikthehet si prezantuesja e Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:31
Bora Zemani: Ja përse u riktheva në Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
E papritur, Lea e bindur: “Petro është tallur me mua!” – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Arbri, djali rekord me refuzimet më të mëdha në Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Kujtimet e Borës në dy vite Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Emocionuese; Ja si e priti studio Borën, në rikthimin e saj – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
I ngule thikën pas shpine Irisit, ja çfarë thotë Lea – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Arjani përlotet nga rikthimi i Borës, kaq shumë emocione… – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Kush ja solli Borës buqetën me lule sot në program? – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Irisi dhe Petro shkrihen së qeshuri me aktorin e portokallisë “ kamarieri” – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:16
Çfarë u bë me kornizën e famshme të Irisit dhe Orsiolës? – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:07
Uaa! Sytjena gocash në makinën e Petros – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:06
Irisi lë nam , gjoja hekuros por ska vënë prizën – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:05
Remili dihet kë zgjedh… – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:54
Mateo bën zgjedhjen e papritur – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:54
Arbi prap lë Laurën në stol – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:53
Petro dhe Ilda në një takim – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:53
Donato i prekur kë zgjedh në takim – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:52
Orsiola ja çfarë i bën kornizës së famshme – Për’puthen Prapaskena
03/12 12:45
Ori pret tortën, ja çbëjnë konkurentët – Për’puthen Prapaskena
03/12 12:45