Alvisa po duket si një kukull prej dylli – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11/2021 19:32

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Mikela hedh thumba për Erionin – Përputhen PRAPASKENA
25/01 13:00
Bruno dhe Mikela ironizojnë Bledin – Përputhen PRAPASKENA
25/01 13:00
Të gjithë të çoroditur pas puntatës e së hënës – Përputhen PRAPASKENA
25/01 11:22
Çudit Fjori! I ulet në prëhër Edit sa vjen në studio – Përputhen PRAPASKENA
25/01 11:21
Pas akuzave Fjori dhe Aldisi fërkohen në Prime – Përputhen PRAPASKENA
25/01 11:17
Anës nuk i shpëton rast ti hedhi kunja Bledit – Përputhen PRAPASKENA
25/01 11:16
Bledi sikletoset mes Efit dhe Florianës – Përputhen PRAPASKENA
25/01 11:16
Samiu kërkon me “dhunë” pëlqimin e Efit: Po më dhimbset vetja – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 20:12
Efi bën deklaratën e fortë për Bledin, vetëkënaqësia e tij është e dukshme – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 20:09
Efi na shkrin në takim, i bie kitarës dhe këndon – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 20:00
Bruno dhe Bledi diskutime, arsyeja Efi – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 20:00
Bashkimi deklaroi ndarjen nga Alvisa, Albi sqaron çfarë ka ndodhur – Përputhen, 24 Janar 2022
24/01 19:30
Efi përqesh keq fare Brunon – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 19:30
E papritur; Bledi i krijon një këngë Efit – Përputhen, 24 Janar 2022
24/01 19:30
Çfarë tha Arjani pas deklaratës së Bashkimit,ku njoftonte ndarjen me Alvisën-Përputhen,24 Janar 2022
24/01 19:30
Efi dhe Bledi na befasojnë në takimin e tyre të shumë pritur – Përputhen, 24 Janar 2022
24/01 19:30
Mevlanin e acaron fakti që Bledi tenton ti bëj një kënge Efit – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 19:30
Edi e nis vrullshëm me Ana Lleshin – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 19:30
Bashkimi po vuan nga ndarja, Albi na tregon bisedën me të – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 19:30
Samiu vijon me sulmet ndaj Efit, me akuza që e acarojnë atë – Përputhen,24 Janar 2022
24/01 19:30