Ada dhe Edi përjashtohen, thyejnë rregulloren e programit – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10/2021 19:31

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

A po heq dorë Bledi nga Mikela? Shikoni çfarë i thotë Efit – Për’Puthen
05/12 14:45
Ja çfarë ndodhi me përputhsat ndërkohë që bëhen gati për Prime – Për’Puthen
05/12 14:45
Për çfarë bëjnë fjalë Avlisa dhe Antonia në prapaskenë – Për’Puthen
05/12 14:44
Refuzojnë të takojnë njeri-tjetrin. Pse është zhgënjyer Erioni me Mikelën? – Për’Puthen
05/12 14:44
Shikoni gjestet romantike që bën Bashkimi për Alvisën – Për’Puthen
05/12 14:43
Albi dhe Marko ngacmojnë Efin. – Për’Puthen
05/12 14:42
Efi nuk rresht, për çfarë i provokon Alvisën dhe Bashkimin këtë herë – Për’Puthen
05/12 14:42
Bledi mes dy zjarresh. Cila do jetë zgjedhja e tij? – Përputhen PRAPASKENA
04/12 12:27
Për çfarë po e kërkon Mikela Erioni në dhomën e zhveshjes – Përputhen PRAPASKENA
04/12 12:26
Azemi zhgënjehet nga zgjedhja e Ritvanës – Përputhen PRAPASKENA
04/12 12:26
Bashkimi bëhet xheloz për takimin Efi-Albi – Përputhen PRAPASKENA
04/12 12:26
Pas pezullimit, Meliku ka kuptuar cila vajzë i pëlqen më shumë – Përputhen PRAPASKENA
04/12 12:25
U puthën apo jo? Çfarë ndodhi në takimin e shumëpritur Alvisa-Bashkim? – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 20:30
Bashkimi i ëmbël me Alvisën, përkëdhel e kujdeset në takim – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:54
Dua t’ia bëj BAM, çudit Alvisa – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:34
Ja zgjedhjet e vajzave për javën e ardhshme – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:31
Bashkimi rrëfen vështirësitë e jetës së tij – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:31
Efi ka sot diçka për ti thënë Alvisës dhe Bashkimit – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:31
Miekla: Alvisa e tregoi që është një vlonjate e vërtetë, për çfarë e ka fjalën… – Përputhen
03/12 19:30
Alvisa ndjehem fajtore për Bashkimin… – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30