A po provokon Mikela djemtë për të parë çdo bëjnë ata – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Arjani-Alvisa përplasen në studio, akuza të ndërsjellta mes njëri–tjetrit- Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:31
Ua Efi e vogël si çun: Më thonin ke qenë e shëmtuar e vogël, sa e bukur je bërë – Përputhen
06/12 19:30
Arjani prishi momentin e Alvisës me Bashkimin? Ja çfarë thotë ai? – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Alvisa tregon se babi i saj donte të fliste më Arjanin, por ajo nuk e lejoi-Përputhen,6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Salsano Rrapi, “kumbari” Efit për të hyrë në Për’Puthen – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Arjani shpërthen ndaj Bashkimit: Tregohu një herë burrë – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Bruno nxjerr mesazhet private në lidhje me Efin, për çfarë e bëri këtë? – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Kërcim stript për Efin në studio nga Albi – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Bora i bën një kompliment Efit, cila është arsyeja? – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Njohja ime me Efin është më intelektuale se ajo me Brunon – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Nuk jam njeri që shitem, Arjani i indinjuar me akuzat e Alvisës – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Efi hipnotizon Albin? – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
E papritur; Albi i zhvishet Efit në studio – Përputhen, 6 Dhjetor 2021
06/12 19:30
Nuk e kemi parë kurrë Efin kaq shumë të nxehur. Shikoni si i bërtet Samiut – Përputhen PRAPASKENA
06/12 11:02
Antonia i bën diss Samiut, ai di diçka që nuk e tregon – Përputhen PRAPASKENA
06/12 11:01
Konkurrentët bëhen lëmsh me njeri tjetrin, zbulo arsyen – Përputhen PRAPASKENA
06/12 11:01
Mikela flet si e Kosovës, është shumë e lezetshme – Përputhen PRAPASKENA
06/12 11:00
Mikela ironizon shoqërinë e Brunos dhe Erionit – Përputhen PRAPASKENA
06/12 11:00
A po heq dorë Bledi nga Mikela? Shikoni çfarë i thotë Efit – Për’Puthen
05/12 14:45
Ja çfarë ndodhi me përputhsat ndërkohë që bëhen gati për Prime – Për’Puthen
05/12 14:45